Coaching | retraites | meditatie | wandelen | Griekenland | Sinaï | Spirituele reizen

Praktijk voor coaching en bewustzijnsontwikkeling

Praktijk voor coaching en bewustzijnsontwikkeling

“Indah helpt mij blokkades en patronen te doorbreken”

Voor mijn studie aan de HAN moest ik een life coach interviewen. Ik kwam uit bij de site van Indah. Haar werkwijze en benadering spraken mij direct aan. Na mijn studie besloot ik een coaching gesprek bij Indah te plannen. Dit is mij zeer goed bevallen. Indah helpt mij blokkades en patronen te doorbreken. Dit doet zij op een zeer betrokken en respectvolle manier. De gesprekken bij Indah helpen mij terug bij mijn hart te komen, in plaats van verstrikt te raken in ‘niet helpende’ gedachten. Het is een vorm  van coaching die verder strekt dan reguliere hulpverlening en daardoor telkens weer de kern raakt. Dit heeft mede te maken met de combinatie van verdiepende gesprekken en energetische behandelingen.

Inmiddels zit ik dankzij Indah’s begeleiding een stuk beter in m’n vel en heb ik meer zelfinzicht verworven. Ik heb daardoor minder frequent behoefte aan coaching. Regelmatig plan ik echter nog een afspraak om te zorgen dat ik dit pad blijf bewandelen. Een pad vol interessante levenslessen en vreugde!

Gaby, pedagogisch medewerker

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl

Pin It on Pinterest

Share This