Coaching | retraites | meditatie | wandelen | Griekenland | Sinaï | Spirituele reizen

Praktijk voor coaching en bewustzijnsontwikkeling

Praktijk voor coaching en bewustzijnsontwikkeling

“Ik zou zo weer meegaan”

Door vermoeidheidsklachten en gevoelens van onrust kwam ik bij Indah terecht. Indah geeft intensieve professionele begeleiding. Gesprekken met haar brachten rust en gaven me handvaten om verder te gaan. Vooral de lichaamsbehandelingen gaven me een sterk gecentreerd gevoel in mijn lichaam waardoor ik me meer in balans voel. Omdat ik me bij Indah erg op mijn gemak voelde, ben ik mee geweest op retraite naar Griekenland met een kleine groep mensen. In een prachtige omgeving, fantastische accommodatie, gezond en lekker eten, yoga en meditatie ben je de hele week in stilte aan het werk om dichter bij jezelf te komen.

Vanuit de rust en prikkelarme omgeving ga je terug naar de bron in jou, maak je contact met dat stuk uit je leven dat je die week wilt aanpakken. Steeds ga je een stapje verder in jezelf en kom je dichter bij je bron. Een uitgerust en opgewekt gevoel gaf het mij. Vol energie en creatieve ideeën ben ik terug gekeerd naar huis. Ik zou zo weer meegaan. Ik kan het iedereen aanraden.

Indah bezoeken is een waardevol geschenk aan jezelf.

Peggy, gezinsouder

Voor meer ervaringen zie ook de pagina: Impressies Griekenland Retraite in woord en beeld en de pagina: Impressies Woestijn Retraite in woord en beeld

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl

Pin It on Pinterest

Share This